tiistai 1. joulukuuta 2015

Uusi suomalainen OSR-verkkokauppa on perustettu.

Ajatus lähti yksinkertaisesti itämään Tracon Hitpointin jälkeen. Tähän asti olen myynyt satunnaisesti OSR-materiaalia sosiaalisessa mediassa ja foorumeissa vähän fiiliksellä "silloin, kun siltä tuntuu". Mietin, että verkkokaupan ja -katalogin perustaminen ei välttämättä olisi se huonoin idea.

Kunnon DIY-hengessä ajattelin käyttää sitä yksinkertaisinta alustaa, eli blogia. Täällä on hyvä uutisvirta, sekä eri sivuja, mihin lykätä informaatiota. Kelpaa minulle!

Yhteistyökumppaneita on jo heti alussa kaksi. GM Games sekä 3 Toadstools Publishing. Molempien tuotteita olen jo kellariprintteinä myynyt, ja nyt on tarkoitus laajentaa heidän tuotteiden valikoimaa kotimaisilla markkinoilla.

Kauppaan tulee lisäksi luonnollisesti D-oom Productsin omaa tuotantoa, sekä printtinä, että peedeeäffänä.

Ostosvaihtoehtoja ovat joko Paypal tai sähköpostitilaus. Sähköpostitilaukset maksetaan tilinumerolla.

Kuten jo etusivulla sanottu, zinejen ja booklettien tulostus ja myynti Suomessa lähti siitä, että postikulut tänne ovat melko korkeat. Suomalaisille asiakkaille tulee huomattavasti halvemmaksi tilata paperimateriaali kotimaan sisällä, kuin ulkomailta.

Toivon myös suomalaisia yhteistyökumppaneita, sillä itse ainakin haluan tehdä teidän kanssa asioita. Lähetä siis sähköpostia, jos säätökuviot kiinnostavat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti