maanantai 11. huhtikuuta 2016

D-oom Products aloitti yhteistyön Sotakone Miniaturesin kanssa


Kaksi tapaamiskertaa eri pelitapahtumissa (ensin Tracon Hitpointissa ja toisen kerran Luminyrkissä) sai minut haluamaan yhteistyötä Sotakoneen kanssa. Jan "Häkkis" Spinnerin avoimuus, asiantuntemus ja mukavuus ovat niitä myyntivaltteja, mitä nörttiskenessä tarvitaan. Jos miniatyyreistä ja muista keräilypeleistä on kiinnostunut, haluaa tietää uusista tai vanhemmista peleistä lisää tai tarvitsee uutta pelattavaa tai uusia figuja, niin Sotakone on ehdottoman lämpimästi suosittelemani paikka. Ei kysymystäkään.

Lisäksi Turkulaiset voivat marssia heidän kivijalkamyymälään Bunkkeriin (käynti Tuureporinkatu 19n sisäpihalta) sekä hypistelemään valikoimaa että pelaamaan, mutta internet palvelee kauempana asuvia verkkokaupan muodossa. Onpahan jokunen tilaus löytänyt tiensä ulkomaille asti!

D-oom Products on varttia vaille valmis julkaisemaan suoympäristöön liittyvän satunnaisgeneraattorin, mikä toimii myös irrallisena kohtaamistaulukkona tai hex-pohjaisen ympäristön luontityökaluna. Sekään ei ole nyt ongelma, että taulukko pohjaa vahvasti 30-tahoiseen noppaan, sillä D-oom Products saa niitä Sotakoneelta!

Sotakone Miniaturesin nettisivuille pääset tutustumaan TÄSTÄ.

Myymälä ulkopuolelta.

Tiski.

Myymälää.

Pelitila.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti