torstai 21. huhtikuuta 2016

Huhtikuun uutuuksissa Fetishistic Arcana sekä Basic Fantasy RPGVarastosta löytyy nyt Basic Fantasy Role-Playing Gamea, mikä ei ole ainoastaan edullinen kokonainen peli, vaan hyvä portti vanhan koulukunnan sääntöihin. Helposti yhteensopiva alkuperäisten Dungeons & Dragonsien kanssa, mutta virtaviivaistettu ja selkeytetty. Kuvittele 3. laitos, mistä on riisuttu ylimääräinen pois, kuten attack of opportunity, featit, taidot; jäljelle jää nopea ja virtaviivainen systeemi, mikä keskittyy siihen, mitä hahmot tekevät sen sijaan mitä he pystyvät tekemään.

Kirjan hinta verkkokaupassa 8,50€.
Fetishistic Arcana on Edward Lockhartin (Violent Media) lisäosa, mikä keskittyy uniikkeihin ja outoihin maagisiin esineisiin. Sen  sijaan, että nämä olisivat +1 esineitä, jokainen on erityinen. Jokaiselle esineelle on myös teko-ohjeet! Kirjoitettu OSR:lle, mutta helposti yhteensopiva minkä tahansa systeemin kanssa.

D-oom Products myös ylpeänä esittelee Violent Median uutena yhteistyökumppaninaan. Ihan uusi tuttavuus Edward ei kuitenkaan ole, sillä hän on kirjoittanut Clericistä variantin julkaisuuni Temple Of Greed.

Kellariprintin hinta verkkokaupassa 4,90€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti