torstai 21. huhtikuuta 2016

SYÖKSYKIERRE-NICK ja muita menneiden aikojen huimapäitä sekä sankareita ennakkotilaus/joukkorahoitus


SYÖKSYKIERRE-NICK ja muita menneiden aikojen huimapäitä sekä sankareita on jännittävä kerrontapeli vanhojen hyvien seikkailutarinoiden henkeä kunnioittaen.
Syöksykierre-Nick ei ole oikeastaan peli lainkaan. Paremminkin se edustaa tarinankerrontaa edistävää ja rohkaisevaa materiaalia. Syöksykierre-Nickiä käytettäessä kun ei pelata ketään vastaan eikä kenenkään puolella, siinä luodaan yhdessä hauskoja ja jännittäviä tarinoita. Hiukan niin kuin parhaissa roolipeleissä. Tosin kuin perinteisissä ropeissa, Syöksykierre-Nickissä ei ole kuitenkaan tarkkoja sääntöjä juuri millekään asialle. Siksi siinä ei ole myöskään voittajia eikä häviäjiä, edes siinä mielessä kuin joissakin roolipeleissä (joissa peliporukka voittaa vastukset ja "pääsee loppuun"). Nopanheittoja tai hahmojen taitoja ei tarvita, koska sankarille kaikki onnistuu ihan niin kuin kertoja vain haluaa. Ainakin melkein... Muilla osallistujilla on nimittäin mahdollisuus haastaa kertoja tämän tarinoiden aikana. Yllättävästi esitetyillä haasteilla saadaan juonenkulkuun niin jännitystä, outoja ja uusia käänteitä kuin myös ennenkaikkea mahtavaa tarinaa!
SYÖKSYKIERRE-NICK sopii melkein mille tahansa pelaajamäärälle. Ehkä parhaimmillaan sen ryhmäkoko on sellainen, jossa jokainen pääsee helposti osallistumaan. Tämä taas riippuu suuresti kertojan ja muiden pelaajien aktiivisuudesta ja mielikuvituksesta, joten hyvä määrä on jossakin kolmen ja kahdeksan välillä. Mikään ei tietysti estä tarinoimasta kahden tai vaikka kymmenen hengen porukassa.
SYÖKSYKIERRE-NICKIN pelaamiseen on muutama vaihtoehtoinen tapa. Plus ne monet omat tavat, joita jokainen peliporukka voi keskenään kehitellä. Syöksykierre-Nick kirjanen esittelee kaksi tapaa ovat "sankariporukka" ja "idolia kuuntelemassa". Pelaajat voivat kokeilla ja soveltaa näitä valmiita tapoja, tai voivat kehitellä aivan omanlaisensa tavan sankarillisten tarinoiden esittämiseen.
Osoita samaa rohkeutta kuin suosikkisankarisi. Hanki SYÖKSYKIERRE-NICK, ennekuin on myöhäistä!

Tekijät

Syöksykierren-Nickin kirjoittaa legendaarinen Risto "Nordic" Hieta, jonka ansioihin kuuluu muunmuassa MikroBitti-lehden "Peliluola"-palstan pitäminen ja roolipelijulkaisut The Secret Treasure of Raguoc in the Acirema Dungeons, Miekka ja Magia, Rapier, Astra, Elhendi, Roolipeliopas, Kalmo, Väinö D20, Lännen maat sekä Valon maa. Hänet on myös palkittu Ropecon-tapahtumassa Kultaisella lohikäärmeellä elämäntyöstään.
Julkaisijana toimii D-oom Products, joka aloitti julkaisemalla Lohikäärmeliiton englanniksi (Dragon Union) ja jatkoi siitä omilla julkaisuilla. Nykyään D-oom Productsilla on myös verkkokauppa, missä oman tuotannon lisäksi hän myy myös muiden julkaisuja.

Mukaan pääset tästä: indiegogo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti