tiistai 31. toukokuuta 2016

Syöksykierre-Nickin kampanja on päättynyt!

Syöksykierre-Nickin ennakkotilaus/rahoituskampanja on päättynyt, ja olen nyt saanut tekstin sekä kuvituksen taitettavaksi. Taitto on jo hyvässä mallissa ja valmistuu parin päivän sisällä painovalmiiksi. Sitten vain pientä odottelua, että saan prooffin käsiini, ja sen jälkeen Syöksykierre-Nick lähtee rahoittajieni lisäksi myös yleiseen levitykseen!

Kollaasi eri kansivaihtoehdoista, mistä oikeanpuolimmainen pääsee kirjaan.

Indiegogon kautta ennakkotilauksia tuli 72€ edestä (14%), kun tavoite oli 500€. Tämä ei kerro kampanjan onnistumisesta koko totuutta. Minulla oli tavoite 100€, mutta Indiegogossa minimi kerättävä summa oli 500€, millä oli pakko lähteä liikenteeseen. Omasta tavoitteestani jäin siis vajaaksi 28€, en satoja euroja.

Ennakkotilauksen tarkoitus oli rahoittaa ensimmäinen satsi painettuja kirjoja, mihin tuo 72€ riittää vallan mainiosti pohjalle.

Hieman yllättävää kuitenkin oli, että noinkin vähän tuli ennakkotilauksia. Ehkä tällä hetkellä on sen verran joukkorahoituksia eri tuotteille, tai sitten minulta puuttui kaikkea ennakkotilaajan extraa: pinssejä, mukeja, julisteita, lentokoneita... Tämä oli kuitenkin tietoinen valinta, sillä en halunnut, että kampanja mitenkään kompastuu oheiskrääsään (mikä tietysti on ennakkotilaajille kiva extra), vaan keskittyä siihen olennaiseen.

Kuitenkin, vaikkei kampanja päässyt Indiegogon minimitavoitteeseen tai ihan henkilökohtaiseen julkaisijan tavoitteeseeni, niin olen hyvin tyytyväinen. Saan tehtyä Syöksykierre-Nickin ilman stressiä!

Kiitokset kaikille tukijoille ja kiitokset ihmisille sosiaalisessa mediassa kiinnostuksesta ja tsempistä!

Viimeistään Ropeconiin tämän pitäisi olla valmis, ellei mitään katastrofia satu tulemaan sitä ennen.

Kysymyksiä ja keskustelua voi pitää Syöksykierre-Nickin omassa Facebook-sivussa osoitteessa: https://www.facebook.com/syoksykierrenick/.

Jos vielä tässä vaiheessa haluat lähteä tukemaan ennakkoon Syöksykierre-Nickiä, ota yhteyttä sähköpostiin doomproducts@gmail.com!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti