maanantai 22. elokuuta 2016

D-oom Products on aloittanut yhteistyön Porin pöytäpeliseura Pöllökarhujen kanssa


Porin pöytäpeliseura Pöllökarhut ja D-oom Products ovat aloittaneet yhteistyön. Tämän mahtavan liiton tuloksena pöytäpeliseuran jäsenet saavat 13% alennuksen suurimmasta osasta tuotteita D-oom Productsin HOLVI verkkokaupasta.

Pöllökarhut on Porissa ja sen lähiympäristössä toimiva pöytäpeleihin keskittyvä yhdistys. Pöytäpeleihin kuuluvat lautapelit, korttipelit, roolipelit sekä miniatyyripelit. Yhdistyksen tarkoituksena on kerätä pöytäpeleistä innostuneet yhteen muun muassa erilaisten tapahtumien muodossa ja siten helpottaa ja edistää pelaajien harrastusmahdollisuuksia antamalla heille tilaisuus tutustua uusiin peleihin ja jopa kokonaan uusiin pöytäpelilajeihin. Kaikista tärkeimpänä tavoitteena seuralla on tottakai auttaa paikallisia harrastajia löytämään toisensa ja täten saamaan lisää peliseuraa!

Esimerkkinä yhdestä suuremmasta Pöllökarhujen järjestämästä tapahtumasta on Luminyrkki, missä D-oom Products oli paikalla.

Porin pöytäpeliseuran toimintaan voi tutustua heidän blogista, tai Facebook-sivuilta. Heidät löytää myös Instagramista, Twitteristä ja Youtubesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti