torstai 29. syyskuuta 2016

Ennakkotilaus: Keinonahkaisia noppapusseja, suomalaista käsityötä


D-oom Products on saanut uuden yhteistyökumppanin, Sarita Kotkavalkaman, jonka käsityönä tehdyt noppapussit ovat nyt ennakkotilattavissa kartoittamaan kysyntää ja saadaksemme mahdollisimman nopeasti innokkaimpien käsiin nämä upeat keinonahasta tehdyt jokaisen roolipelaajan varusteet.

Noppapussit löydät D-oomin HOLVI-kaupasta TÄÄLTÄ.


Ennakkotilattavissa on kahta väriä ja mallia, turkoosia lohikäärmettä ja punaista aurinkoa. Tilaamalla nyt varmistat, että olet ensimmäisten joukossa saamassa omasi. Myös ennakkotilauksen onnistuminen määrittelee tulevan varaston koon.

Ennakkotilattujen noppapussien toimitus alkaa 12.9.Tilaa TÄSTÄ hintaan 25€
Punaista lohikäärmettä saa TÄÄLTÄ hintaan 25€. Kuva tulee myöhemmin, mahdollisesti perjantaina 30.9. illalla.


Sarita on käsitöiden veteraani 30 vuoden kokemuksella. Hän on myös julkaissut esikoiskirjansa "Neuleita tumpeloille", jota D-oomin verkkokaupan lisäksi (hintaan 27€, vain kaksi jäljellä minun kauttani!) saa mm. Adlibrikselta, Bookysta sekä Suomalaisesta kirjakaupasta.

Koska kyseessä on uusi yhteistyökumppani, olenkin kysynyt häneltä muutaman kysymyksen pienen haastattelun muodossa. Olen jo Saritan kanssaan keskustellessani huomannut, miten mahtava ja eloisa tyyppi hän on!

Olet siis 30 vuotta harrastanut käsitöitä, mikä näkyy jo työsi jäljessäkin. Mutta mistä tämä innostus lähti, ja miten käsitöistä tuli sinun juttusi?

Mamma (äidin äiti), oli myös aikoinaan kova mimmi neulomaan ja ompelemaan, ja häneltä olen hommat oppinutkin. Pikkulikkana sitkeästi istuin Mamman vieressä ja opettelin tekemään. Sen muistan, että olen ollut suunnilleen kuusi ja aloittanut ompelemalla Barbeille vaatteita. Nuorempana pääpaino oli enemmänkin ompelun puolella, mutta sitten jossain vaiheessa alkoi puikot ja lanka kiinnostaa enemmän, ja nykypäivänä neulon ja ompelen suunnilleen saman verran. Hauskinta koko hommassa ehkä on se, että mulla ei koskaan ollut yläkoulussa käsityöt valinnaisena aineena.Miltä tuntuu yhtäkkiä tehdä roolipelaajille suunniteltuja tuotteita?

Hauskalle. =) Jälleen kerran jotain uutta, mitä tehdä. Ei mistään mitään tule, jos vallan jämähtää paikalleen.Koskas itse meinasit pelata ensimmäisen roolipelisi? D-oom sinulle jo lahjoittikin noppia sekä Basic Fantasyn.

Varmaankin heti kun on kunnolla aikaa, eli viimeistään jouluaattona.


Pelaatko noin yleensä seura- tai videopelejä?

Aika vähän tulee nykypäivänä pelattua lähinnä sen ajanpuutteen vuoksi. Lasten kanssa tulee pelattua Yatzya, Monopolya taikka Olipa kerran elämä -peliä aika ajoin. Videopelejä pelaan myös joskus. Tällä hetkellä itselläni on Wii-U, sekä kaikki mahtavat kaksi peliä siihen. Toinen on Yoshi's Wooly World, joka sopii kyllä mulle kuin nenä päähän.Meillähän on yhteistä sekin, että olemme molemmat avustajina Kaaoszinelle. Musiikin ystävänä (ja hei, onhan D-oomin kaupassa tällä hetkellä tontunvastaista propagandamusiikkia ja kuuluuhan iisalmelainen thrash-pumppu Hautajaisyö yhteistyökumppaneihini) minua tietysti kiinnostaa, mitkä ovat top kolme kovinta bändiä tällä hetkellä?

Sori, saat viisi. =) Bändit eivät ole missään paremmuusjärjestyksessä kuitenkaan... KoRn, Virgin Steele, Helloween (ainoastaan Derisin aikainen), King Diamond ja Poets Of The Fall.Mitkä ovat tulevaisuuden visiosi, tietenkin naimisiin menon lisäksi?

Toinen kirja nyt ainakin ensi hätään. Jos kustantajalta napsahtaa diili, niin kirja numero kaksi olisi valmis aikaisintaan syksyllä 2017. Ja sen jälkeen voisi miettiä kolmatta... XDLoppuun vielä yksi. Palataan vielä neuleisiin. Mikä neule on sellainen, mikä jokaisella pitäisi olla kaapissaan?

EI voi nimetä vain yhtä. =) Sukat taikka tossut on aina hyvä olla olemassa, toisaalta tumputkin ovat kätevät. Ja sitten taas kaulahuivi, jonka päissä on taskut (taskut käyvät hätätapauksessa käsien lämmittimestä) on ihan superkätevä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti