lauantai 17. syyskuuta 2016

Pelipäivä Noormarkun kirjastolla

Pöllökarhut järjesti jälleen pelipäivän Noormarkun kirjastolla, ja suuntasin sinne sekä pelailemaan, että pistämään pientä D-oomin kojua pystyyn. Tämä oli toinen Pöllökarhujen pelipäivä, mihin osallistuin. Ensimmäinen oli todella hauska, eikä tämäkään ollut pettymys.

Inventaariota keittiön pöydälle, mitä sitä ottaisi mukaan myyntiin. En ihan kaikkea ottanut mukaan, mitä varastossa on. Lähinnä jätin pienempiä julkaisuja pois. Uutuutena D-oomilla on nyt yhteistyökumppani/maahantuoja Sotakoneelta tilattuja miniatyyreihin liittyviä juttuja; liimaa, lakkaa, pensseleitä, 36 x d6 settiä, tufteja, magneetteja.
Myyntipöytä paikan päällä järjesteltynä.
Ensimmäinen testaamani peli oli korttipeli Mythos-aiheella nimeltä Tides Of Madness (tästä on alkuperäinen versio, mutta Mythos sopi tähän kuin naula arkkuun). Erittäin hauska, missä kerätään pisteitä korttien mailla, ja eri korteissa olevin eri pisteytysehdoin ja vältellään hulluutta. Pelattiin tätä kaksi erää, mistä voitin molemmat. Suosittelen lämpimästi, varsin oivallinen kaksinpeli, missä yksi peli on aika nopea.
Malifauxin kampanjapelaamista kahdella setillä käynnissä.
Warhammer 40k käynnissä.

Koko tapahtuman ainoa pelattu roolipeli oli The Black Hack (sääntökirjaa löytyy 12€ hintaan verkkokaupastani, PDF julkaisijan PRGNow kaupasta) räpfeimi Jaakko "Kookko Jaskinen" Koskisen johdolla. Samalla vähän evästä (pasteijat ostin toiselta pelaajalta nälissäni). The Black Hack on aina ilo pelata (sekä pelaajana, että pelinjohtajana) ja Jaakko on mahtava pelikaveri (sekä pelaajana, että pelinjohtajana). Skenu oli vain aika huono. Alkuasetelma oli hauska, olimme vangittu satunnaisesti arvotuista rikoksista, mistä saimme päättää olimmeko syyllisiä vai emme. Valmisskenaarion pohja vain oli aika huono. Satunnaisia huoneita neljä, missä kaikissa sama puzzle. Ensimmäisessä huoneessa meni aikaa keksiä sitä, ja PJ auttoikin hieman. Sen jälkeen se olikin täysin satunnaiselta tuntuvien hirviöiden pieksemistä edetäkseen, paitsi yhdessä huoneessa, missä saimme hahmoluokkasopivat aseet viimeisen huoneen kovempaan taisteluun.
Viimeinen pelini oli King Of Tokyo, noppapeli. Idea on kerätä joko pisteitä voittoon, tai olla viimeinen hirviö (kaiju-tyyliin) hengissä. Peli toimii kuten Yatzy, noppia heitetään kolme kertaa, ja tuloksista saa pitää mitä haluaa. Nopat antavat pisteitä, tuottavat vahinkoa, parantavat tai antavat energiaa, millä ostaa erikoiskykyjä. Kun vain minä ja toinen olimme hengissä, olin vain yhden pisteen päässä voitosta, kun vastustajani käytti erikoiskykyjä ja tuhosi minut! Voi räkä! Ehdin jo tuulettaa voittoa, sillä kuulin vielä, että kukaan ei ole saanut pistevoittoa pelissä. En siis minäkään - tappio oli karvastakin karvaampi. Mahtava peli!
Se siitä jälleen. Seuraavaa kertaa odotellessa. Hienoja ihmisiä pelaamassa hyviä pelejä ja viettämässä aikaa yhdessä. Tapaa vanhoja tuttuja ja tutustuu uusiin ihmisiin, jotka seuraavalla kerralla ovatkin niin tuttuja. Porin pöytäpeliseuralle iso kiitos aktiivisuudesta seurapeliskenen paikallisessa elävöittämisessä. Minun pelaaminen ja kavereiden sekä kontaktien hankkiminen olisi aivan toista ilman heitä.

Jäsenet saavat D-oomilta 13% alennuksen!

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Oli siistiä! Toivottavasti maistui vaikka skenu olikin raato :D

    VastaaPoista