sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Joulukuun uutuuksia ja alennuskoodi jouluostoksiin

Verkkokaupasta löydät seuraavat uudet tuotteet, ja alennuskoodilla DOOMJOULU16 saat 10% alennuksen kassalla (minimiostos 20€).

FIGUHOMMELEITA:

Koska allekirjoittanut on itse yhtäkkiä kiinnostunut enemmänkin figuilusta, löytyy verkkokaupasta hiukan jotain pientä. Valikoimassa oli enemmänkin, mutta tapahtumat söivät inventaariota! Jos kysyntää riittää, hommaillaan lisää taas! Toiveita voi lähettää sähköpostilla (doomproducts@gmail.com), mitä haluaisit valikoimaan.

Tällä hetkellä jäljellä on 60 ml akryylimaaleja harmaana, valkoisena ja mustana. Itse amatöörimaalaajana käytän näitä pohjaväreinä. Harmaa on oma suosikkini, mikä sinun? Hintaa per purkki on 3,90€. Lisäksi löytyy magneetteja, millä kiinnität kätevästi figujen osia toisiinsa ilman liimaa! Voit vaihdella lennosta sotureidesi käsiä/varusteita.

Figuhommeleihin pääset tästä:

NOPPIA:

Rakastan noppia, ja verkkokaupassa on yksi huono puoli. Haluan kaikki varastoon hommaamat nopat itselleni! No, pakko niitä myydäkin on.

Chessexin setti sisältää 36 kappaletta kuusitahoisia noppia.
Oiva valinta esimerkiksi figupelaajille! Nopat ovat hieman "normaalia"
pienempää kokoa.
Hinta: 16€


Tähän settiin kuuluu d4, d6, d8, d10, d12, d20 sekä d00.
Mukaan tulee myös pieni samettinen noppapussukka.
Hinta: 9€

ROOLIPELEJÄ:

Yes, Sir! löytyy nyt kellariprinttinä kauniin vaaleanpunaisella kannella. Virallista kirjaa odotellessa... D-oom Products tekee nyt myös yhteistyötä DIY RPG Productionsin kanssa ja onkin saanut luvan tulostaa The Black Hack: Cyber-Hacked!ia Suomesta käsin! Pitihän minun sitten tehdä cyberpunkiin soveltuva satunnaisgeneraattorikin. Olen saanut myös käsiini alunperin Mythoardiin kirjoittamaa matskua. Nämä ovat kohta harvinaisuuksia - ja on niissä ihan oikeaa pelattavaakin!

Yes, Sir! on tarinapeli kuvitteellisen, mutta historiaa fiktiivisesti mukailevan Suurbritannian yläluokasta ja palvelusväestä. Jos Downtown Abbeyn tapahtumarikas elämä ja hovimestari Jeevesin seikkailut ovat tuttuja ja lähellä sydäntäsi, Yes, Sir! on peli juuri sinulle!
Peli esittelee yksinkertaiset säännöt palvelusväen ja tilallisten elämän ja odosottamusten seuraamiseen. Säännöt on helppo oppia, ja jopa noppaa pääsee heittelemään epävarmojen tilanteiden ratkaisemiseksi.
Peli sisältää:
  • Kuvauksen Suurbritanniasta ja eri yhteiskuntaluokkien elämästä
  • Tarinapelin säännöt, missä ei ole pelinjohtajaa kuten perinteisessä roolipelissä
  • Helppo noppamekaniikka taitotestein
  • Esimerkkialoituksia pelille
  • Peliesimerkki
  • Hahmolomake
  • Lähdeluettelo inspiroivalle materiaalille televisiosta oopperaan
Hinta: Kellariprintti + PDF Holvista 6€ tai PDF RPGNowista 3,50€ (kun virallinen kirja ilmestyy, saat sen painokulujen hinnalla ostaessasi pelkän digitaalisen julkaisun).

The Black Hack on yksi tämän hetken suosikkisäännöistäni, ja cyberpunk on vain siististi coolia. On siis todella mahtavaa, että pääsin levittämään näitä kellariprinttejä, mitkä yhdistävät helpon ja nopean systeemin kromiseen genreen. Tämä on kokonaan itsenäinen peli, joten et tarvitse muuta kuin roolipelinopat, kamuja ja tiukkaa asennetta!

Hinta: Kellariprintti 6€. PDF löytyy julkaisijan RPGNow-sivulta alle parilla egellä.
Cyberpunk Adventure Generator... nimi puhukoon puolestaan. Tästä saat:8 main tables, including categories like quest givers,quest types, targets, antagonists, random events and more! Over 600 sub-tables Almost infinite amount of random missions to challenge your players; roll the tables, write down the results, flesh out the details and go!

Hinta: Printti + PDF 5€, tai pelkkä PDF RPGNowista hintaan, minkä itse määräät!
The Crazy Library Tower on alunperin Mythoardille kirjoittamani paikka. Torni, missä kuljetaan portaalin kanssa. 30 satunnaissisältöä ja kovia vartijagolemeita. Näitä ei irtonaisena sitten virallisesti saakaan - eikä jokaisella ole!

Hinta: 9€
Verkkokaupasta löydät myös kaikkea muuta roolipelattavaa. Ja tietysti muutakin siistiä, mistä itse tykkään. Suosittelen esimerkiksi suomalaista käsityötä olevia noppapusseja joululahjaksi. Muista käyttää shoppaillessasi koodia DOOMJOULU16 alennukseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti