keskiviikko 8. helmikuuta 2017

SL&VL Zine #2 esittely + ennakkotilaus

Siniset Luolat & Valkeat Lohikäärmeet OSR-zinen painoversio on vihdoinkin hyväksytty ja tilauksessa! Voit ennakkotilata omasi jo nyt varmistaen, että saat sen ensimmäisten joukossa D-oomin verkkokaupasta!
Ostaessasi lehden nyt, saat PDF:n heti.

Jos taas mielit pelkkää digitaalista julkaisua, sen saat RPGNowista itse määräämääsi hintaan.

Kansikuvassa komeilee Joni Heinosen hieno hirviö, mikä
liittyy myös tämän numeron kilpailuun. Kannen taittoi
Daniel "Thaumiel Nerub" Neffling.
Siinä missä lehden ensimmäinen numero (PDF RPGNowista, printtejä löytyy vielä D-oomin verkkokaupasta vain kaksi kappaletta á 5€) keskittyi fantasiaan, toinen numero vie lukijat ja pelaajat fantasiasciencefictionin ja gonzon (outoilua) maailmaan.

Lehden 67 sisältösivulta löydät:
  • Avaruusvelho Caldwell Hubritius Abrax Leod Sinisen linnan
  • Muinaishirviöitä
  • Laseraseita ja loitsuja
  • Humanoidigeneraattorin
  • Solifidian Lilith -avaruusaluksen
  • Peliesittelyjä
  • KilpailunSeikkailun Solifidian Lilith tapahtumapaikka; avaruusalus, josta on tullut
hätäsingaali.

Muinaishirviöt on kuvitettu upeasti old-school hengessä.

Lehdestä löytyy myös värikuvia.
Loppuun omia ajatuksiani lehdestä... on hienoa, että Suomessa on aktiivinen ryhmä, joka julkaisee näkyvästi roolipelimateriaalia. On totta, että OSR on vielä suhteellisen tuntematon Suomessa, eikä sitä oikein tahdota ymmärtää minään muuna kuin luolastojen tahkoamisena ja resurssienhallintana. Vaikka SL&VL Zine hieman edustaakin tuota vanhanaikaista lähestymistapaa, se on kuitenkin hyvin monipuolinen lehti, ja kehittyy entisestään isommaksi ja isommaksi. Kaikki tähän lehteen tehty materiaali ei edes mahtunut mukaan, vaan yli jäi seuraavallekin lehdelle!

Vaikkei OSR tai vanhemmat Dungeons & Dragonsin säännöt ja sen modernit variantit eivät kiinnostaisi, tämä lehti on silti katsastamisen arvoinen. Se on suomalaista intohimoa pelaamista kohtaan, ja OSR on oikeasti hyvin taipuisa useille systeemeille - sääntöjä kun on aika vähän, niin voi keskittyä sisältöön!

Kehotankin kaikkia, ellei ostamaan painotuotetta, niin ryntäämään RPGNowiin ja ottamaan itselleen haltuun peedeeäffän. Sen hinnan saat tosiaan itse määrätä - ota vaikka ilmaiseksi! Pääset tutustumaan suomalaiseen aktiiviseen pelintekemiseen, ja ehkä haluat osallistua itsekin tuleviin numeroihin! Lisäksi voimme levikillä näyttää RPGNowille (ja toivottavasti maailmalle), että Suomessakin on aktiivinen pelaajakunta!

Tärkeintä on tietysti se, että Sinä löydät materiaalista hauskaa luettavaa, uusia ideoita tai jännää pelattavaa!

HOLVIstahttps://holvi.com/shop/d-oomproducts/product/2e641a4f4e2422d7e89d05743439b7a7/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti