torstai 18. toukokuuta 2017

Verkkokauppauutuuksia: Bushidoa + miniatyyripelimaastoja

D-oom Products on saanut maahantuontisopimuksen GCT:n miniatyyripelille Bushido. Tuotteet tulevat D-oomille suoraan ilman välikäsiä, joten hinnat ovat kilpailukykyisiä.

Bushido on nopea oppia, mutta haastava, muutan miniatyyrin skirmish-tason peli. Peli ammentaa inspiraatiota ja tunnelmaa feodaaliajan Japanista, muttei ole historiallinen peli; onhan pelissä oneja, ogreja, tenguja, epäkuolleita, erikoisvoimia ja kaikkea muuta siistiä!

Bushidon pelaaminen on helppo aloittaa. Tarvitset vain aloituspaketin haluamastasi faktiosta, kourallisen kahden värisiä kuusitahoisia noppia ja pelialustan. Vaikka värisivullinen ohjekirja komea onkin, ja sisältää tietoa pelimaailmasta, klaaneista ja muusta jännittävästä, pelin ohjeet ovat ladattavissa ilmaiseksi.

Pelialustan askartelu on oma osana miniatyyripelaamista, mutta Bushidoon se on suhteellisen helppoa, sillä peli tapahtuu vain 2x2 jalan (noin 60x60 senttiä) kokoisella alustalla. Internetistä löytyy "papercraftia", eli tulostettavia maastoja, mitkä leikataan, taitetaan ja liimataan kasaan. Lisäksi ohjeita ihan omien maastojen tekoon löytyy lukuisia google-haulla. D-oomiltakin saa nyt valmismaastoja, ja hienon pelialustan saa vaikkapa tilaamalla pelimaton (myöskin onnistuu kauttani).

BUSHIDO LÖYTYY VERKKOKAUPASTA TÄÄLTÄ:
https://holvi.com/shop/d-oomproducts/section/figupelailu-miniature-gaming/bushido/
Bushidosta on myös tehty lautapeli, Rise Of The Kage, missä 2-4 pelaajaa ottaa joko ninjojen tai Takeshi-klaanin vartijoiden roolin taisteluissa toisiaan vastaan. D-oomilta saa bundlea, missä on pääpeli sekä lisäosa Docks Of Ryu samassa nipussa täältä:
https://holvi.com/shop/d-oomproducts/product/b4d37789a3251425864e38f538e9b2fe/

Eikä siinä vielä kaikki! D-oom teki sopimuksen Harri Hihnalan kanssa jälleenmyydä hänen miniatyyripelimaastojaan, mitkä onkin aivan mahtavan upeita! Minullakin on käytössä, suosittelen lämpimästi. Maastot löytyvät täältä:
https://holvi.com/shop/d-oomproducts/section/figupelailu-miniature-gaming/maastot-terrains/

ARCHERY PRACTICE
RUST POINT TRENCHTANK TRAPS
THE GLADE KNIGHT IS DEADTOWN WELL
TWO STONESEi kommentteja:

Lähetä kommentti